Algemene voorwaarden

Raamtekening.nl (onderdeel van ankepanke.nl), gevestigd te Eygelshoven 
Versie geldig vanaf 21-12-2015

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle producten van Raamtekening.nl. Door het plaatsen van een bestelling geef je te kennen dat je hier akkoord mee gaat. Raamtekening.nl garandeert dat de producten voldoen aan de vermelde specificaties.

Downloads
Bij aankoop van een ontwerp, kun je deze 3 maal downloaden maar zo vaak printen als je wil. De printables zijn voor persoonlijk gebruik. Je mag het dus niet doorverkopen, digitaal of geprint.

Prijzen
Alle prijzen zijn in euro’s en inclusief 21% BTW.

Privacy
Raamtekening.nl houdt zich aan de Wet van Persoonsregistraties. We respecteren je privacy en zal je gegevens niet verstrekken aan derden.

Retour
Printables Het is niet mogelijk om je geld terug te krijgen aangezien het om digitale producten gaat, is het niet te controleren of je product gebruikt is of niet.
Andere producten Stuur me een berichtje waarom je het product wil retourneren en dan zal ik proberen je probleem op te lossen. Als dat niet lukt, kun je het natuurlijk terugsturen en krijg je je geld terug. Verzendkosten zijn dan voor je eigen rekening.

Garantie
Raamtekening.nl garandeert dat de producten in de shop van hoge kwaliteit zijn. Schade veroorzaakt door opzet of roekeloosheid zijn voor eigen verantwoording.

Afbeeldingen
De afbeeldingen zijn slechts een benadering en kunnen op elk scherm anders uitzien, dus hier kunnen geen rechten aan verleend worden.

Overmacht
Raamtekening.nl is niet aansprakelijk indien een overeenkomst niet nagekomen kan worden door overmacht.
Correctheid van adresgegevens is de verantwoordelijkheid van de klant, indien een bestelling om deze reden niet aankomt, wordt niet een nieuwe order kosteloos verzonden.

Levering
Printables Altijd op voorraad, deze zijn direct te downloaden na betaling. Je krijgt per email een download-link.
Andere producten Voor 14.00 besteld, verzonden binnen 2-3 werkdagen.

Privacy policy

Raamtekening.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ik gebruik je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zal ik deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming. Raamtekening.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

– Als je een bestelling plaatst, heb ik je naam, e-mailadres en adres nodig om een factuur op te maken, je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
– Voor de betaling van je bestelling zijn je naam en betaalgegevens nodig.
– Voor de nieuwsbrief dien je jezelf altijd aan te melden en toestemming te geven voor het verzenden van de nieuwsbrief. Bij aanmelding wordt je voornaam en e-mailadres gevraagd. Heb je jezelf aangemeld voor het de nieuwsbrief dan ontvang je maximaal 2 x per maand de nieuwsbrief met daarin tips, aanbiedingen en nieuwtjes.
– Als je reageert op een actie of prijsvraag, vraag ik je naam en e-mailadres. Deze gegevens heb ik nodig om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op de marketingacties te meten. Ook heb ik voor het versturen van de prijzen aan de winnaars of eventuele actieproducten de adresgegevens nodig.
– Voor het adverteren op sociale media maak ik gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die over jou bekend zijn bij het betreffende sociale media kanaal. Deze gegevens helpen mij om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie mijn producten interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot jou als persoon.
– Voor contact via e-mail heb ik je naam en e-mail adres nodig. Voor contact via Facebook Messenger alleen je (gebruikers)naam van Facebook.
– Voor berichten op sociale media en bij de producten op de website plaats ik, met schriftelijke toestemming van de klant, foto’s van klanten. Op de foto’s kunnen naamgegevens of herkenbare gezichten te zien zijn.

S A M E N W E R K I N G   M E T   D E R D E   P A R T I J E N
Raamtekening.nl werkt samen met de volgende partijen:

– MyParcel of PostNL ontvangt je naam, adresgegevens en e-mail adres voor het versturen van je bestelling alsmede om je op de hoogte te houden via de track & trace. Met MyParcel heb ik een verwerkingsovereenkomst en PostNL is zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens, daarom verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van PostNL voor meer informatie.
– Mollie, PayPal, SNS bank of SumUp ontvangt je naam en betalingsgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat deze bedrijven zelf verantwoordelijk zijn voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Mollie, PayPal, SNS bank of SumUp voor meer informatie.
– WordPress is de host van deze webwinkel en mijn e-mail. Alle gegevens die je via mijn webwinkel ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van Luondo. Luondo heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derden tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
– Naast e-mail via mijn hosting mijn ik ook gebruik van Gmail. Gmail is zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens daarom verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Gmail voor meer informatie.
– Voor opslag van foto’s van klanten maak ik gebruik van Dropbox. Dropbox heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derden tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
– Adverteren doe ik op Facebook en Instagram. Daarnaast maak ik ook gebruik van Facebook Messenger. Facebook (waaronder ook Instagram en Messenger vallen) is zelf verantwoordelijk voor het verwerken van jouw persoonsgegevens, daarom verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Facebook voor meer informatie.
– Voor het verzenden van nieuwsbrieven maak ik gebruik van Inboxify. Inboxify heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derden tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.

Daarnaast gebruikt Raamtekening.nl cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorg ik er onder andere voor dat je bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

C O O K I E S
Wat is een cookie?
Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan een website, naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

De verschillende typen cookies
Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.
Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Hieronder vallen functionele cookies.
Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, sociale media cookies en marketing cookies.

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?
Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:
Winkelwagen (functioneel): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.
Cookie keuze (functioneel): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?
Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Raamtekening.nl verkoopt je gegevens niet
Raamtekening.nl zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Bewaren van persoonlijke gegevens
Gegevens verstrekt ten behoeve van het verwerken van een bestelling, actie of prijsvraag worden maximaal 7 jaar bewaard zoals wettelijk verplicht is. Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, dan blijven deze gegevens bewaard tot je jezelf afmeldt voor de nieuwsbrief.

Jouw gegevens inzien
Je hebt altijd het recht om de door Raamtekening.nl opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar info@raamtekening.nl. Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.

Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, en stel je hier niet langer prijs op, dan kun je jezelf altijd uitschrijven via de link in de nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief staat ook een link om je persoonlijke gegevens na te kijken en te corrigeren.

Autoriteit Persoonsgegevens
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Raamtekening.nl en kom je er met mij niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalek melding
Per 1 januari 2016 ben ik, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

C O N T A C T G E G E V E N S
Raamtekening.nl


Anke v.d. Meer
Putstraat 32
6471 GC Eygelshoven

Voor vragen, opmerkingen of andere zaken ben ik via Facebook messenger, e-mail en het contactformulier op de website.
info@raamtekening.nl

Facebook messenger

het contactformulier