Giveaway

De raamtekening ontwerpen zijn gemaakt om getekend te worden! Daarom is het zo gaaf om jullie foto’s op social media tegen te komen. Naast dat het geweldig is om te zien hoe goed ze gelukt zijn, kan ik ze ook goed gebruiken ter promotie: mensen laten zien hoe leuk het is. Daarom ben ik begonnen met doe mee en win om jullie een extra reden te geven om jullie foto’s te delen. Elke maand 2 foto’s willekeurig uitgekozen (1 op Facebook en 1 op Instagram) en de maker ontvangt een gratis raamtekening naar keuze!

Hoe doe je mee?

Plaats op één van de social media je foto en zet #raamtekening erbij, je kunt ook raamtekening in de foto taggen of in een comment. Je kunt alle accounts vinden op ‘raamtekening’: Instagram of Facebook.

Informatie

• Alhoewel ik eigen creaties ontzettend leuk vind om te zien, om mee te doen met de giveaway, moeten de foto’s zijn van raamtekening ontwerpen van de shop.

• Foto’s worden op social media en op de website ter promotie gedeeld met credit (bijv: foto door Tirza H.)

• Je mag meerdere keren meedoen. Als je verschillende ontwerpen hebt gekocht mag je van elk een foto sturen. Het is niet toegestaan om meerdere maanden met dezelfde foto mee te doen.

• Foto’s hoeven niet per se met een camera gemaakt te worden, telefoon foto’s zijn ook prima! Het liefst wel kleur.

• De winnaar wordt op social media bekend gemaakt met een verzoek om een email te sturen. Je mag dan één raamtekening uitkiezen waarvan je de printable toegestuurd krijgt per email. Dit mogen alle kant-en-klare ontwerpen zijn van de shop.

Doe mee en win!
Foto Iris W

Doe mee en win!
Foto Cecilia S

Doe mee en win!
Foto Jantine F

Zit je niet op social media of heb je een privé account? Geen probleem, dan kun je ook gewoon de foto per email sturen of via dit onderstaande formulier.

Mail ons

Benieuwd naar (nog meer) voorgaande deelnames en de winnaars? Vind ze allemaal op #raamtekeningfotos op Instagram.