Hallo,

Bedankt voor je bestelling! Zie hier een overzicht van je order, inclusief download-links. Ben je nog niet bekend met (raamtekening) printables, lees dan eerst onderaan hoe je de bestanden opslaat op je computer/laptop.

Heb je krijtstiften besteld? Dit is een automatisch gegenereerde email, als je voor 14.00 hebt besteld, gaan ze vandaag op de post, anders de volgende werkdag. 

Heb je een vraag? Dan kun je altijd een berichtje sturen.

Groetjes, Anke


Downloaden

Klik op de link in de email. Let op! Dit kan niet op je telefoon of tablet, dit werkt alleen op de computer of laptop. Er opent een internet-browser scherm en de download begint automatisch (limiet van 3x, maar zo vaak printen als je wil). 

Nu heb je een ZIP mapje op je computer staan, deze kun je openen door er dubbel op te klikken. De PDF bestanden kun je openen met Acrobat Reader (hier gratis te downloaden) en dan kun je beginnen met printen! Is dit de eerste keer dat je een raamtekening maakt? Vind hier instructies met foto’s.

Heb je een account (aangemaakt)? Dan kun je daar ook je downloads terugvinden.

Ook leuk

GIVEAWAY – Deel je foto van het eindresultaat op social media en maak elke maand kans op een gratis raamtekening!

NIEUWSBRIEF – Elke 15e van de maand gaat er een nieuwsbrief de deur uit met updates over de shop, exclusieve gratis raamtekeningen en leuke kortingen. Klinkt goed? Je kunt je je hier aanmelden.

RAAMTEKENING GROEP – Wil je kletsen met andere raamtekenaars, meedenken over nieuwe raamtekening ontwerpen en sneak peeks zien van wat er aan gaat komen? Meld je dan aan!