Gratis raamtekening designs

Heb je een beperkt budget, dan kun je op verschillende manieren aan gratis raamtekening designs komen! Want ik vind dat elk raam een leuke decoratie verdiend 😉

F R E E B I ES

Ten eerste zijn er de freebies. Deze kun je ‘shoppen’ in de winkel. Voeg ze toe aan je winkelwagen en nadat je je bestelling hebt afgerond, ontvang je in je inbox de download-links.

D E E L   J E   F O T O   E N   W I N   A C T I E

Elke maand (vanaf 2023) kies ik willekeurig één persoon die een foto op social media heeft gedeeld en zij/hij ontvangt dan een gratis raamtekening (geen set of abonnement) naar keuze. De uitslag wordt gedeeld op social media en de nieuwsbrief.

Hoe doe je  mee?
Plaats op één van de social media je foto en zet #raamtekening erbij, je kunt ook raamtekening in de foto taggen of in een comment. Je kunt alle accounts vinden op ‘raamtekening’: Instagram of Facebook. Zit je niet op social media of heb je een privé account? Geen probleem, dan kun je ook gewoon de foto per email sturen.

Regels
• Alhoewel ik eigen creaties ontzettend leuk vind om te zien, om mee te doen met de giveaway, moeten de foto’s zijn van raamtekening ontwerpen van de shop.
• Foto’s worden op social media en op de website ter promotie gedeeld met credit (bijv: foto door Lieke v G.)
• Je mag meerdere keren meedoen. Als je verschillende ontwerpen hebt gekocht mag je van elk een foto sturen. Het is niet toegestaan om meerdere maanden met dezelfde foto mee te doen.
• Foto’s hoeven niet per se met een camera gemaakt te worden, telefoon foto’s zijn ook prima! Het liefst wel kleur.
• De winnaar wordt op social media bekend gemaakt met een verzoek om een email te sturen. Je mag dan één raamtekening uitkiezen waarvan je de printable toegestuurd krijgt per email. Dit mogen alle kant-en-klare ontwerpen zijn van de shop.

L E G E   R A A M   F O T O ‘ S

Voorbeeld foto’s op de website maak ik digitaal (mockup), maar zoals je je misschien kunt voorstellen is het vrij lastig om lege raam-foto’s te vinden. Dus hierbij kun je me helpen! Maak foto’s van je raam die ik kan gebruiken om te illustreren hoe en raamtekening er uit kan zien. Zie hieronder enkele voorbeelden om een idee te krijgen waar ik naar op zoek ben. Je kunt de foto’s emailen naar info@raamtekening.nl.

In ruil voor 3 lege raam foto’s, ontvang je van mij een gratis raamtekening naar keuze!

Regels
• Het mogen best foto’s van hetzelfde raam zijn, maar wel vanuit verschillende hoeken.
• Foto’s hoeven niet per se met een camera gemaakt te worden, telefoon foto’s zijn ook prima! Wel graag kleur-foto’s.
• Wil je niet op de foto staan, let dan op dat je ook niet zichtbaar bent in de reflectie.
• Beelden van google zijn NIET toegestaan, deze kunnen potentieel beschermd zijn met © en kan ik niet gebruiken.
• Insturen van foto’s is geen garantie voor een gratis raamtekening, ze moeten eerst gecontroleerd worden op kwaliteit en bruikbaarheid.