Krijtstift verandering

Als je vaste klant bent, heb je gemerkt dat het aanbod van de krijtstiften nogal is veranderd. Waarom? Omdat Raamtekening te groot is geworden! Ontzettend tof natuurlijk, maar daardoor moest ik wel keuzes maken en bepaalde dingen inleveren. Maar ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het nieuwe assortiment (want anders zou ik het niet aanbieden) dus ik hoop dat jullie hier blijven shoppen!

Sinds september 2019 ben ik de samenwerking aangegaan met Horeca Voordeelshop (‘verzender’) omdat een raamtekening shop is niet compleet zonder krijtstiften en zij een goed aanbod in gewone én waterproof stiften hebben waarvan ik wist dat jullie het zouden waarderen.

Veel gestelde vragen

Wat is er precies verandert?
De samenstelling van de sets. Het merk van de gewone krijtstiften is nu Securit en de beschikbare kleuren zijn anders. De waterproof stiften zijn zo goed als hetzelfde gebleven, een groot deel is nog steeds Posterman en in dezelfde kleuren.

Komen de andere stiften weer terug?
Nee, deze zitten niet in het assortiment van de verzender.

Kan ik nog een stift los kopen?
Nee, het aanbod van de verzender bestaan enkel uit sets. Ik raad aan om samen met een vriendin kopen, dan bespaar je meteen op verzendkosten.

Waar zijn de kinder raampotloden gebleven?
Deze verkoop ik niet meer, maar je kunt ze hier shoppen.

Zijn er geen glaspotloden meer?
Nee, maar die kun je hier ook kopen.

Waarom zijn de verzendkosten hoger geworden?
De verzender stuurt alleen pakketjes, maar een groot voordeel daarvan is dat je een Track & Trace code krijgt (nadat de bestelling is verzonden). Goed om te weten: bestellingen boven € 50,00 hebben geen verzendkosten.

Komt er weer een goed gevuld krijtstift koffertje?
Nee (voorlopig niet), maar de koffertjes blijven wel los verkrijgbaar.

Geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen.