Veel gestelde vragen

Is er iets onduidelijk, zie hier enkele vragen + antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je ook een kijkje nemen bij de algemene FAQ.

I K   K A N   N I E T   M E E R   I N L O G G E N ?
Het was helaas niet mogelijk om jullie accounts im- en exporteren naar de nieuwe website, dus ja.. je moet een nieuwe inlog maken. Sorry! Hierdoor ben je dus ook je verlanglijstje en download-links kwijt. Theoretisch zou je de bestanden op je computer hebben opgeslagen, maar mocht dat in de praktijk niet zo zijn: geen zorgen! Je kunt me altijd een berichtje sturen en dan email ik je een nieuwe download-link.

Nieuw!

Welkom op de spiksplinternieuwe website van Raamtekening! Behalve een ander (bijzonder leuk) uiterlijk, zijn er ook nieuwe mogelijkheden:

R E V I E W S
Het is nu ook mogelijk om reviews achter te laten bij de producten. Post een foto van je eindresultaat zodat toekomstige klanten kunnen zien hoe leuk en makkelijk is!

K R I J T S T I F T   K E U Z E
Als je twijfelt over welke krijtstift je moet gebruiken, is er nu ook een keuze-hulp (advies in soort en dikte) te vinden op de website.

I N S P I R A T I E
Leuke ideeën, inspiratie en handige tips voor je creatieve (raamteken) projecten!

T H E M A
Net zoals de vorige website kun je op thema zoeken, maar er is nu ook een pagina met alle thema’s op alfabetische volgorde voor het geval dat je het niet kunt vinden in het menu.

V E R Z E N D I N G
Dit gebeurd tegenwoordig door Marieke van Creative Sign Crew. Een groot voordeel omdat ik dan meer tijd om leuke producten te ontwerpen en verzinnen voor de shop. Verzenddagen blijven maandag, woensdag en vrijdag plus bestellingen moeten voor 14.00 geplaatst worden.

P R O D U C T E N
En laten we niet de 100+ nieuwe toevoegingen aan de website die je kunt shop vergeten! 🙂

Blijverds

D O E   M E E   E N   W I N !
Plaats op Instagram of Facebook je foto van je eindresultaat en maak kans op een gratis raamtekening!

N I E U W S B R I E F
Elke 15e van de maand updates over de shop, exclusieve freebie raamtekening, kijkjes achter de schermen, fijne kortingen en andere leuke berichten. Je kunt je aanmelden op de home pagina.

V E R L A N G L I J S T
Bewaar de ontwerpen die je later wil shoppen en/of niet vergeten. Hiervoor heb je wel een account nodig.

Verwacht!

B L O G
Er wordt weer nieuw leven geblazen in de blog! Denk aan leuke inspiratie, fijne tutorials en product reviews. Ik ben hier zelf geen held in, dus daar gaat Monique van Monoloog doen.

P U N T E N   S P A R E N
Dit staat op de planning, wanneer weet ik nog niet precies. Maar er komt een mogelijkheid om punten te sparen voor kortingen op je toekomstige aankopen.