Over Raamtekening.nl

Hallo! Ik ben Anke, ik ben de oprichter / eigenaar. Degene die op social media post, emails beantwoord, producten bedenkt, spulletjes inkoopt en een groot deel van de raamtekeningen ontwerpt. Woonachtig in het zuiden van Nederland met mijn lieve vriend en altijd met iets creatiefs bezig. Echt: het is mijn werk, maar ook hoe ik ontspan en om een of andere reden kan ik niet ophouden met katten tekenen.

Anke

Het idee van de shop ontstond toen ik op Flavourites Live 2015 voor de lol op ramen stond te tekenen en mensen me vroegen hoe ze dat zelf ook konden doen. Raamtekening.nl werd opgericht in januari 2016.

Informatie

Raamtekening.nl
onderdeel van ankepanke.nl

Anke van der Meer
6471GC – 32 Eygelshoven
info@raamtekening.nl

Retour adres
Creative Sign Crew
t.a.v. Raamtekening
IJzerwerf 30
2544 ES Den Haag

KvK 20157066
BTW NL157863438.b02

Raamtekening Instagram  Raamtekening Facebook  Raamtekening Pinterest

Team

Het begon ooit in m’n eentje, maar inmiddels is het zo groot gegroeid (yay!) dat ik het niet meer alleen kon, dus ben ik met leuke en lieve mensen gaan samenwerken.

Merken / Ontwerpers
– Bobbi / Monica
– Elle Aime / Lisa
– Fiep Westendorp foundation / Fiep Westendorp en Pim & Pom
– Hikje / Janneke
– Ilse in Vorm
– Kbizz / Boer Boris en Dikkie Dik
– Loezelot / Marloes & Lotte
– Megan McNulty
– Mila-made / Jamilla
– Origami Zoo / Laila
– Studio Appeltjesgroen / Linda
– Studio Inktvis / Mary-Ann
– Studio LijnLoves / Marjolijn
– Tamara Boon
– Teken-ing / Ingrid
– Tirzaworld / Tirza

en ook (zeer onmisbaar)
– Website / Studio Inktvis
– Fulfillment / Creative Sign Crew
– Product fotografie / Laif en Made by Mone
– Steun en toeverlaat / Bram en Mem
– Feedback / alle lieve mensen van de RMT Facebook groep