Ik kan niet (meer) downloaden/inloggen

Eerder besteld

Je hebt voor begin 2023 een bestelling bij raamtekening.nl geplaatst en de download-link(s) van de email werken niet meer? En je account is verdwenen? Dat kan helaas kloppen.

Wegens technische problemen ben ik in april 2023* moeten verhuizen naar een ander platform en de hele website helemaal opnieuw gebouwd. Hierdoor zijn ook alle voorgaande bestellingen verdwenen en kun je geen gebruik meer maken van de download-links. Natuurlijk hoeft je NIET opnieuw te bestellen! Stuur me je order-bevestiging door (waarop ik kan zien om welke designs het gaat) en dan email ik je nieuwe download-links.

Mijn welgemeende excuses voor het ongemak, helaas kon ik dit niet verhelpen ♥ 

1e bestelling

G E E N   E M A I L
Controleer je spam/ongewenste reclame map, soms komt de email daar in terecht. De kans bestaat ook dat je een typfout hebt gemaakt, stuur me een berichtje dan controleer ik het voor je.

F O U T M E L D I N G
Hier heb ik meer informatie voor nodig om je te helpen. Dus stuur een berichtje en dan kijken we er samen naar. Desnoods kan ik je altijd directe download-links sturen als het niet lukt.

K R I J G   H E T   B E S T A N D   N I E T   O P E N
Om PDF’s te openen heb je Acrobat Reader nodig, deze kun je hier gratis downloaden. Maar eerst moet je de ZIP bestanden uitpakken, dat doe je door er dubbel op te klikken.

A L T I J D   H A N D I G
Download en sla je aangekochte designs op je computer/laptop op. Op die manier, heb je er iedere keer weer toegang toe.

Staat je antwoord niet tussen de veel gestelde vragen? Stuur dan een bericht en dan zal ik zsm reageren.

* Ik heb het ook in februari 2023 moeten doen, maar daarmee was het probleem helaas niet opgelost, dus het klopt dat dit voor de tweede keer gebeurd.