#raamtekeningadvent

Winnaars!

Wit of Zwart krijtstift koffertje mama.fien

Wit of Zwart starterskit krijtstift set / 1 t/m 15 mm – 4 stuks Sanne Driessen

Blanco tekenplaat met blokje + printable set naar keuze Kelly Abts

Raamtekening set naar keuze Andrea Westerhof-Brink en doormelanie

Familie raamtekening abonnement Gonnie Wijsbeek + sofiedenijs

Printable raamtekening kadobon t.w.v. €6,00 buufbolle, Renate Martens, jptuil, marlousstout, leas777, jikkes_little_house, Chantal Hansen, Els Brakkee, Marjolein van Ruiten en Maxime Dupont-Trenel

Gefeliciteerd! Sturen jullie even een berichtje om je prijs te ontvangen?

Meedoen is simpel!

‘Shop’ een van de #raamtekeningadvent ontwerpen en teken dan het kerstdorp krijtstift. Ben je nog niet bekend met Raamtekening.nl, kijk dan even hier.

Maak hier een foto van en deel deze op een van de social media, voeg #raamtekeningadvent toe en dat was het! Heb je geen Facebook of Instagram? Geen probleem, dan kun je de foto ook emailen. Lees ook even hieronder de regels, zodat je zeker weet dat je kans maakt op een van de leuke prijzen!

ook leuk

Naast deze actie, kun je nog meer leuke dingen online vinden van Raamtekening. Zo is er een Instagram en Facebook pagina, een nieuwsbrief waar je je voor kunt inschrijven (elke 15e van de maand updates over de shop, exclusieve freebie raamtekening, fijne kortingen en andere leuke berichten) én is er op Facebook een Raamtekening groep waar je kunt kletsen met andere raamtekenaars, sneak peeks krijgt van achter de schermen en kunt meedenken met productontwikkeling.

Informatie

Hoe, wat, waar? Vindt op deze pagina alle informatie bij elkaar verzameld. Toch nog een vraag? Kun je altijd een berichtje sturen.

regels / alles op een rijtje

• Een deelname kan in de vorm van een foto van een raamtekening/tekenplaat, kleurplaat of iets anders creatiefs zijn en moet een van de #raamtekeningadvent ontwerpen zijn.
• Door deel te nemen, geef je aan dat je je aan de regels houdt en verleen je Raamtekening.nl toestemming om je foto’s te gebruiken ter promotie van de #raamtekeningadvent. Dit zal altijd met naamsvermelding zijn.
• Je mag zo vaak deelnemen als je wil, maar kunt één prijs winnen.
• Prijswinnaars worden willekeurig gekozen. Er worden in totaal 17 prijzen uitgereikt.
• Je deelname moet publiekelijk gedeeld worden op Facebook of Instagram, anders kan ik het niet zien (zie veel gestelde vragen als je bijv. een privé profiel hebt).
• Foto’s hoeven niet per se met een camera gemaakt te worden, telefoon foto’s zijn ook prima!
• De #raamtekeningadvent duurt van 1 t/m 24.12.20. De winnaars worden bekend gemaakt via social media op 10.01.21. Waar mogelijk zal ik je proberen te taggen, maar het is de verantwoordelijkheid van de winnaar om me de contactgegevens door te geven om de prijs te ontvangen, dat kan tot 01.03.21.
• #raamtekeningadvent wordt georganiseerd door Raamtekening.nl en valt onder dezelfde Algemene voorwaarden en Privacy verklaring.

Prijzen

Natuurlijk is het hartstikke leuk om te raamtekenen. Het is niet alleen makkelijk maar je kunt er zo lang van genieten als je zin hebt (of totdat het tijd is om je ramen te wassen). En als je dan toch een gezellige kerstboom op je raam hebt getekend, kun je net zo goed even een fotootje delen want dan kun je namelijk een van deze toffe prijzen winnen!

Prijswinnaars worden willekeurig gekozen, dus iedereen maakt evenveel kans!

Doe mee en maak kans op…

1 x Wit of Zwart krijtstift koffertje
1 x Starterskit krijtstift set / 1 t/m 15 mm – 4 stuks
1 x Blanco tekenplaat met blokje + printable set naar keuze
2 x Raamtekening set naar keuze
2 x Familie raamtekening abonnement
10 x Printable raamtekening kadobon t.w.v. €6,00

Veel gestelde vragen

Printables moet je opslaan op een computer of laptop; openen op een tablet of telefoon is niet mogelijk.

Hoe maak ik met de printable een raamtekening?
Kijk hier voor instructies met foto’s.

Het is erg lastig om de raamtekening op een foto te zetten, heb je een gouden tip?
• BUITEN Maak je foto buiten, als je die mogelijkheid hebt. Een tekening ziet er aan de buitenkant veel beter uit dan aan de binnenkant. Omdat je dan geen last hebt van het tegenlicht (en de lijnen er daarom dekkend uitzien).
• VANUIT EEN HOEK Fotograaf je raamtekening vanuit een hoek. Huh? Als je er recht voor gaat staan zul je jezelf zien en alle andere dingen die reflecteren. Dit kun je vermijden door dichterbij te gaan staan en van links of rechts te fotograferen. Het kan ook helpen om het vanaf boven of onder te doen.
• NAMIDDAG/AVOND Wacht tot de zon laag genoeg is, dan zal het stukken minder reflecteren. Je kunt ook mooie foto’s maken als het donker is, maar dan kun je beter wél binnen fotograferen.
• ACHTERGROND Drukke achtergronden maken de foto onduidelijk, dus indien het kan, kies dan voor de reflectie die rustig is in plaats van druk.

Ik heb een #raamtekeningadvent ontwerp gepersonaliseerd, mag ik er nog steeds mee deelnemen?
Zolang de raamtekening herkenbaar blijft, ja!

Moet ik per se alle ontwerpen tekenen om kans te maken?
Nee hoor! Het mag 1 tekening zijn, 3 of ze allemaal. Waar jij ruimte voor hebt en leuk vindt!

Ik heb geen krijtstift, wat nu?
Je kunt hier op raamtekening.nl krijtstiften shoppen, maar ze zijn ook veel verkrijgbaar bij winkels zoals AKO, Bruna, HEMA, Action, enzovoorts.

Kan ik mijn kansen op een of andere manier vergroten?
Nee, prijswinnaars worden willekeurig gekozen, dus iedereen maakt evenveel kans.

De printable is te klein voor mijn raam, kan ik een grotere krijgen?
Nee, het zijn gratis raamtekeningen, dus de beschikbare formaten zijn beperkt.

Ik wil graag meedoen, maar niet mijn foto publiekelijk delen. Kan dat?
Wil je bijvoorbeeld een foto delen waar je kleine trots op staat met een ingekleurde versie van een ontwerp, snap ik dat helemaal! Maar mocht je winnen, wil ik wel graag de foto kunnen gebruiken om dat aan iedereen te vertellen, dus stuur dan 2 foto’s op. Één met de kleine (want dat vind ik leuk!) en een zonder.

Ik heb een privé profiel op FB/IG, hoe deel ik de foto dan?
Je kunt op Instagram en Facebook de foto via een chat sturen. Op Facebook kun je ook een bericht op de pagina plaatsen, of in de Raamtekening groep. En je kunt altijd je foto sturen per email.

Is er in December ook nog de algemene giveaway?
Jazeker is er ook de gebruikelijke giveaway! Maar daarvoor zal wel een raamtekening ontwerp gekozen worden dat niet bij de #raamtekeningadvent hoort.

Kan ik de #raamtekeningadvent ontwerpen automatisch per email ontvangen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk.

Staat je vraag hier niet bij? Kijk dan even bij de algemene FAQ van raamtekening.nl

Geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen.