Waterproof krijtstiften

Beslaat je raam, zijn er grijpgrage vingers/nieuwsgierige neusjes in de buurt of mag de tekening wat langer blijven zitten? Dan kun je je ontwerp beter tekenen met waterproof krijtstiften. 

Momenteel verkoop ik deze zelf niet, maar ik kan je wel een beetje verder helpen met een merk adviseren. Mijn persoonlijk favoriete waterproof krijtstift zijn die van ZIG Posterman. Ze zijn geschikt om op glas, spiegels en andere gladde, niet poreuze oppervlaktes te tekenen. In de stift zit vloeibaar krijt dat watervast is en makkelijk te verwijderen met Glassex (let wel op dat je het merk-product gebruikt, de nepperds missen het bestandsdeel waardoor de stift makkelijk te verwijderen is).

Net als gewone krijtstift, zijn deze niet ideaal om op schoolbord(verf) te tekenen. Dit is omdat het een poreuze ondergrond is en daarom niet helemaal weg te krijgen. Als je het niet erg vind dat er een vage tekening blijft staan nadat je het weggepoetst hebt, dan kun je ze gewoon gebruiken (want je ziet het nauwelijks nadat je iets nieuws eroverheen tekent).

Onder andere verkrijgbaar bij:

Penstore
Horeca Voordeelshop
Krijtbordstore

Posterman regenboog 2 mm waterproof krijtstift set