Zakelijk

Raamtekening.nl bied ook mogelijkheden voor raamdecoratie voor zakelijk gebruik te ontwerpen en als nodig, zelfs te tekenen!

Ben je op zoek naar een bijzondere promotie voor je actie of event en beschikking tot grote ramen, denk dan aan een raamtekening! Niet alleen populair rond de feestdagen en absoluut een aandachtstrekker. We kunnen komen tekenen bij je winkels, café’s, restaurants, boutiques, pop-up shops, musea, bedrijfspanden en ga zo maar door.

Hoe werkt het?
Laat ons weten waar je naar op zoek bent. Op basis van deze informatie (zie verderop een lijstje van wat we nodig hebben) krijg je per email een offerte. Indien deze akkoord is, vragen we om 50% aanbetaling en maken we een concrete teken-afspraak.

De dag zelf komen de tekenaar(s) op locatie tekenen. Zij zullen WIP foto’s (en filmpjes) maken die op de social media van Raamtekening worden gedeeld met jullie bedrijfsnaam. Er worden ook foto’s van het eindresultaat op de website en/of Pinterest van Raamtekening geplaatst. Naderhand wordt er gekeken wat de bijkomende kosten waren (reis en materiaal) en ontvang je de factuur van de rest van het bedrag.

Benodigde informatie
• Locatie
• Gewenste datum en tijdstip
• Formaat en aantal raam/deur (graag hier ook een foto van meesturen)
• Hoeveel tekenaars en indien van toepassing een specifieke ontwerper
• Indien er ook een logo moet worden getekend, hebben we hier een vector-bestand (pdf/ai/eps) of HR jpg van nodig, om er een printable van te maken
• Voorkeur materiaal (gewone krijtstift, waterproof stift, wit/zwart/kleuren, enz.)

Bereik
Naast een supergave raamtekening, kun je ook gebruik maken van het bereik van Raamtekening’s social media, dit is bij de prijs inbegrepen.
Facebook 30.000 likes – 12.500 bereik per bericht
Instagram 5.400 volgers – 3.000 bereik per bericht
Pinterest 4.000 volgers – 213.000 maandelijkse weergaven
– Nieuwsbrief 5.000 lezers
momentopname juni 2019

Zakelijk raamtekening
Teamleader Market place (Amsterdam) door Ilse in Vorm

Zakelijk raamtekening
Feel Good Shop Event door ankepanke en Tirzaworld

Zakelijk raamtekening
Voorbeeld feestdagen raamtekeningen door Studio Inktvis, Teken-ing en ankepanke

Nieuwsgierig?

Vul het onderstaande formulier en dan kijken we samen naar de mogelijkheden en kosten.

[contact-form-7 id="6244" title="zakelijke raamtekening"]

Logo raamtekening

Je hebt een eigen onderneming met een logo en je wil deze graag (deels) op je raam tekenen of misschien heeft je werkkamer/atelier een deur met een raam, dat is ook gaaf om je logo op te tekenen! Nou, in ieder geval, wij kunnen daarbij helpen!

En het is ook nog heel makkelijk ook! Je stuurt je logo (uploaden tijdens plaatsen bestelling), laat weten hoe groot het raam is en je krijgt binnen circa 3 werkdagen de printable opgestuurd per email, inclusief instructies. Het enige wat je dan nog nodig hebt ik een gewone of waterproof krijtstift.

Logo raamtekening Atelier Pruts Logo raamtekening Mum2b Logo raamtekening Little King Arthur

Samenwerkingen

Wij bij Raamtekening kunnen ook maar zoveel, dus wij geloven in samenwerken om leuke dingen te doen en maken! Denk je dat jij en Raamtekening een leuke match kunnen zijn? Stuur vooral een berichtje en dan kijken we er samen naar.

Stuur een berichtje

[contact-form-7 id="1220" title="Contact"]

Nationale Raamtekenweken 11+12.2017

Georganiseerd door edding i.s.m. Libelle, 100%NL en Raamtekening. De Raamtekenweken vonden plaats van 13 november t/m 22 december 2017 . Op de website waren gratis sjablonen te downloaden (ontworpen door Raamtekening.nl) en mensen konden door een foto van een raamtekening op social media delen kans maken op prijzen.

Zakelijke samenwerking - edding Raamtekenweken

Koffertje & Co 11.2017
Samen met Marieke van Koffertje & Co bedachten we de krijtstift koffertjes om al je raamtekening materiaal in te bewaren, die je niet verstopt in een la maar met trots in de kamer kunt neerzetten.

Zakelijke samenwerking - Koffertje + Co

Gekkiggeit shop 06.2017
Rinske van de Gekkiggeit shop was op zoek naar leuke tegel-ontwerpen voor kinderen en via Facebook kwamen wij in contact met elkaar. Niet veel later ontstonden de Monster tegeltjes! Je kunt ze hier kopen: klik.

Zakelijke samenwerking - gekkiggeit

Flavourites 05.2017
Raamtekening sponsorde enkele raamtekening ontwerpen om op het Snor festival in de studio van Flavourites als activiteit en decoratie te gebruiken.

Zakelijke samenwerking - Flavourites

Happietaria Wageningen 03.2017
Raamtekening sponsorde enkele raamtekeningen aan Happietaria Wageningen, een tijdelijk restaurant, opgezet en gerund door vrijwilligers waarvan de opbrengst volledig naar het goede doel (project Tear) ging.

Zakelijke samenwerking - Happietaria Wageningen

edding + Prénatal 01.2017
In samenwerking met edding voegde we een leuk raamtekening ontwerp en krijtstift toe aan de een beperkte oplage goodiebags van Prénatal. Dit ontwerp is ook verkrijgbaar in de shop.

Zakelijke samenwerking - edding + prenatal

Goodie Goodness 12.2016
Een leuke kerst Goodie Goodness box met houten onderzetters van Leeffstijl, kerstboompjes van Bloomingville, Himli engelen van Jurianne Matter en… twee exclusieve raamtekening ontwerpen: een gezellige (met de handgetekende) kerst quote en sneeuwvlokken. Lees hier review-blogs door Choose to Shine en Lotje Dotje.

Zakelijke samenwerking - Goodie Goodness