Downloaden

De raamtekeningen verkrijgbaar in de shop zijn digitale bestanden, dus geen fysieke producten. Zodra de betaling is voldaan, krijg je per email een bericht van download-links. Hier klik je op om de bestanden naar je computer op te slaan, downloaden begint automatisch.

N.B. Downloaden op telefoon of tablet werkt niet, omdat de designs bestaan uit meerdere maten, is het verpakt als ZIP bestand en tenzij je een specifieke app daarvoor hebt, kan je telefoon/tablet daar niks mee (dus als je erop klikt, gebeurd er niks).

Sla je bestanden ook op voor later gebruik, je kunt 5 maal keer op de link klikken en deze is 365 dagen geldig.

B E S T A N D E N
Waar je de bestanden kunt vinden is afhankelijk van hoe je het hebt ingesteld op je computer. Meestal is er een mapje ‘downloads’ waar ze terecht komen.

Z I P
Een ZIP bestand kun je nog niet printen, je moet het eerst uitpakken. Dit doe je door er dubbel op te klikken. Elke computer moet een gratis programma hebben om dit te kunnen doen.

P D F
Als je de ZIP heb uitgepakt, zie je een mapje met verschillende maten PDF’s. Ook kun je een tekst-document vinden met de afmetingen van de raamtekeningen. Meet van te voren je raam op om te kijken welke maat het beste past. Om PDF’s te openen heb je Acrobat Reader nodig, deze kun je hier gratis downloaden.

A C C O U N T
Klik op het bestelnummer en daarna op 'Volg verzending' om naar je downloads te gaan (ik snap dat dat een beetje verwarrend is, maar is helaas de automatische instelling van de website).

D E S I G N S   M E T   T E K S T
Raamtekening ontwerpen met tekst zijn verkrijgbaar in normaal en gespiegeld, op die manier kun je zelf kiezen of je het leesbaar aan de binnen- of buitenkant wilt tekenen. Bovenaan in je download vind je een map ‘-gespiegeld’, daar staan alle maten in gespiegelde versie in.

H E T   W E R KT   N I E T ?
Heb je dit allemaal gelezen en gedaan, maar er gaat toch iets mis? Stuur dan een berichtje en dan kijken we er samen naar. 

Gaat het om een eerdere bestelling? Lees er hier meer over.